koska kamera ei pelaa.

Mut ilmoitanpahan vaan, että salaisen neuleystävän paketti kotiutui tänään, se oli ilmeisesti jonkin aikaa makoillut Riksun postissa. Avasin paketin jo autossa (miten niin malttamaton?) ja sieltähän paljastui punaista, vihreää ja valkoista huovutusvillaa, huovutusneuloja, jouluinen käsityölehti ja taas tosi söpö kortti (samaa sarjaa kuin edellinen). Ihana paketti, kiitos sny! Kyllä nyt kelpaa ruveta joulua valmistelemaan :)

Käsitöiden suhteen tilanne on se, että vaihtolapaset valmistuivat viime viikolla (mut en saanut niistä kuvaa), yhdet pienet sukat on valmiina, ja lapaset melkein. Niistä yritän jossain vaiheessa saada kuvan tänne. Aivoissa muhii suunnitelmat ainakin seuraavista: sukat, pusero, huivi, huivi, sukat, pusero, pusero, pusero, kirja, kirja, kirja, kirja, huivi, tyynynpäälliset,...

Karmea puseromäärä, mutta vain yksi olisi tarkoitus neuloa. Muut on sit muuten tehtäviä puseroita. Tällä viikolla on onneksi muutama päivä vapaata, ja työnteon lomassa ehdin toivottavasti ainakin tekemään pari kirjaa.