Pitkään oli sellaista, etten blogannut tänne, kun ei ollut mitään blogattavaa. Nyt viime aikoina olen saanut valmiiksi yhtä ja toista, mutta ne on jäänyt esittelemättä. Taisin jo aikaisemmin mainitakin, että sain olla parina viikonloppuna yksin yötä kotona, ja otin tietysti omasta ajasta hyödyn irti. Sain ommeltua vauvan hoitopöydän reunaan sellaisen pussikon, jossa on paikat rasvoille, vaipoille ja sen sellaisille. Siitä tuli yllättävän hyvän näköinen, mutta en nyt tullut ottaneeksi kuvaa. Sen verran peruskapine kuitenkin (ja laiskottaa...). Sitten ompelin pussin varavaipoille, kosteuspyyhkeille jne. Mulla ei varsinaista hoitolaukkua ole, mut ajattelin, että on kätevämpi kuitenkin, että on jossain pussissa valmiina kaikki tuollainen kama, mitä tarttee aina ottaa mukaan kun jonnekin lähtee. Se on sitten helppo napata kulloinkin mukaan lähtevään kassiin. Pussista tuli yllättävän hyvän näköinen (jaksoin jopa kirjailla siihen koristeita), mutta aika paljon isompi kuin oli tarkoitus. Vähän harkitsin, että tekisinkö toisen pienemmän. Siitäkään ei nyt kuvaa ole, kun kuvista tuli niin huonoja (ja laiskottaa... En jaksa ottaa uusiakaan.)

Sitten tein muutaman pienen pussukan sekalaisista tilkuista, mitä sattui kaapista löytymään. Mulla on nyt ollu vähän tavoitteena käyttää olemassa olevia materiaaleja pois. Hoitopöydän pussikkoa varten tosin ihan ostin kangasta, mutta sen vaippapussin tein kaapissa jo olevista, ja sitten tosiaan näpräsin neljä pientä pussukkaa jemmassa olevista tilkuista.

Kaikki ovat saman kokoisia (leveys n. 14cm, korkeus n. 11cm) ja kaikki suljetaan tarranauhalla. Muutenkin ihan samalla idealla kaikki, vuori on suunnilleen samaa väriä kuin koristelu. Painoin siis kangasväreillä lehden kuvat sekä tuohon läppään että sitten toiselle puolelle. Keltaisen pussukan vuori (ja pitsi) on äidin kummitädin vanhasta pitsinenäliinasta (ihme tavaraa mulla on askartelukaapissa! Niin kuin äidin edesmenneen kummitädin kangasnenäliinoja varmaan lähemmäs parikymmentä, ja suurin osa niistä rumia). Kaikki muut kankaat on ihan käyttämättömiä, joskin useita vuosia kaapissa marinoituneita. Toi päällikangas taitaa olla jotain peruspellavaa, sellaista, mistä ehkä vois tehdä jotain ruokaliinoja tms. Sitä oli kaksi pientä tilkkua ja laitoin molemmat puoliksi, että sain tehtyä nää neljä pussukkaa. Oikeastaan tuosta päälliskankaasta koko homma lähtikin, kun teki mieli tehdä siitä jotain söpöä.

Näistä tuli oikeasti aika kivat. Tässä vielä kuva pussukoista toiselta puolelta:

Vasemmanpuoleiset (keltaisen ja sinisen) pidän itselläni (niissä työn jälki ei ole niin hyvä kuin noissa kahdessa muussa), oikeanpuoleiset laitoin myyntiin Taitomaahan. Tässä vielä suorat linkit sekä siniseen: http://taitomaa.fi/6925 että vihreään: http://taitomaa.fi/6926