No niin, käydäänpä kurkistelemassa vielä loppujen blogillisten lankalaihistelijoiden kuulumisia.

Vilma L. on ainakin saanut valmiiksi hirmuisen määrän neuleita. Samoin Pirena näyttää olleen ahkera neuloja. Hhkeranen on muuttanut ja tilannut lisää lankaa, mutta onpa sitä käyttänytkin. Raita on ainakin viimeisimmän blogipäivityksen mukaan ostanut lankaa enemmän kuin on ehtinyt käyttää. Marjaana sen sijaan on käyttänyt paljon enemmän kuin mitä talouteen on lisää lankaa tullut. Jenni on hienosti jo yli puoli kiloa miinuksella.

Cenard (kuten moni muukin) sortui Neulojien yön tarjouksiin, mutta on jo alkanut niistäkin langoista neuloa. Sofia on samassa jamassa kuin minäkin, siis hankkinut lankaa enemmän kuin on käyttänyt. Sinisen sohvan emäntä on saanut paljon valmista aikaan. Osakainen on kokonaistilanteessa miinuksella, siis käyttänyt enemmän kuin saanut. Ja Kirsi on aivan mahtavasti saanut lankalaihdutettua jo melkein kilon!

Näin siis lankalaihiksella, mä aina toisinaan käyn osallistujien blogeja lueskelemassa. Ihan huvikseni siis, enkä mitenkään kyttäysmielessä :) Mutta on kiva seurailla mitä toiset tekee, ja miten laihikset etenee. Tsemppiä kaikille laihduttajille!