Tämä postaus sisältää kaupallista yhteistyötä

Kukaan ei varmaan ylläty, kun kerron, että viikolla Antassun paketista tulleille kankaille ollut suunnitelma oli tehdä niistä pussukoita :) Pussukkavimma ei siis ole vieläkään mennyt ohi. Tilausta tehdessä tosin olin suunnitellut käyttäväni kankaita myös pussukoiden päälliseksi, mutta olivat sen verran ohuita, että toimivat mielestäni paremmin vuorikankaana (tai toki kovikekankaan kanssa päällisenä voisivat toimia myös).

Tosiaan, kerrataanpa sen verran, että sain Antassu-verkkokauppaan lahjakortin, ja sieltä tilattuja materiaaleja olen nyt näissä pussukoissa hyödyntänyt. Antassu on erityisesti käsin tekeville koiraharrastajille suunnattu kauppa, mutta suosittelen kyllä muitakin käymään tutustumassa sen valikoimiin, sieltä löytyy vaikka mitä. Nauhavalikoima varsinkin on kerrassaan pökerryttävä. Edellisessä postauksessa on enemmän infoa.

Tällä kertaa käytin taas materiaalina vanhoja farkkuja. Farkut on mahtava materiaali, paitsi monikäyttöisyytensä ja kestävyytensä puolesta, myös siksi, että niiden kanssa käy mikä vaan. Farkku ja pitsi on mun suosikkiyhdistelmä, mutta yhtälailla farkun kanssa sopii mun mielestä loistavasti kirkkaat värit, ja toisaalta farkku näyttää myös pastellivärien rinnalla kivalta.

Tämmöisiä pussukoita syntyi tällä kertaa, kaikki ovat menossa lahjoiksi:

IMG_4014.jpg

Farkunlahje omasta jemmasta, pitsinauhan muistelen ostaneeni Sinellistä aikoinaan, vetskari myös jemmoista löytynyt. Farkun lahkeen käänteestä saa kivasti kantolenkin pussukkaan. Tein tämän ihan vaan leikkaamalla sopivan näköisen palan farkunlahkeesta ja katsomalla, minkä kokoinen pussukka siitä sattuu tulemaan. Kooksi sattui nyt sitten tulemaan 8*8*18cm.

IMG_4015.jpg

Vuorikankaaksi käytin Antassusta saatua pilkullista puuvillaa. Tuo kangas sopii mun mielestä ihanasti farkkuun ja pitsinauhaan, tykkään kovasti tuollaisesta vähän romanttisesta tyylistä yhdistettynä farkkukankaaseen. Vetskari olisi mielellään saanut olla sirompi, mutta tämmöinen nyt sattui jemmasta löytymään :)

IMG_4016.jpg

Isomman pussukan kaveriksi tein vielä pienen. Siinä on samaa pilkkukangasta vuorina ja päällä myös vanhaa farkkua.

Mä olen ihan ihastunut noihin pilkkukankaisiin, onneksi on vielä monta tilkkua jäljellä (joten tulette luultavasti kuulemaan niistä hehkutusta vielä monta kertaa). Niistä saisi muuten myös super-suloisia barbin vaatteita, ehkä vaihdan pussukkalinjalta vähän sivuun seuraavaksi :D

IMG_4019.jpg

Toiseen pussukkaan käytin koristeeksi Antassun tilauksessa ollutta pitsimäistä nauhaa. Ai miten kiva pussukka tästäkin tuli :) Tykkään tuosta nauhasta tosi paljon, onneksi sitä on vielä jemmassa sekä punaisena että keltaisena! Tämänkin tein mitään mittailematta, ihan mutu-tuntumalla. Koko on 6*10*16cm.

IMG_4020.jpg

Vuoriksi laitoin jemmasta löytynyttä punaista kukkakangasta. Mukavan pirtsakka pussukka, ja kuten jo aiemminkin sanoin, mun mielestä farkun kanssa sopii kivasti myös kirkkaat värit.

IMG_4026.jpg

Pussukoiden vuorikankaasta jäi vielä pieni tilkku yli, ja siitä päätin tehdä pikkuriikkisen kukkaron. Tästä tuli ihan tosi pieni, mutta voi miten söpö! Kukkaron kehyksen leveys on 6cm, eikä tänne montaa pikkuhilua mahdu. Mutta onpahan sitäkin suloisempi... Kukkaro on vuoritettu samalla kankaalla, jotta rumia saumoja ei ole näkyvissä (ja tuli hippusen tukevampi. Kehys on Sinellistä hankittu.

IMG_4027.jpg

Mulla on jo mielessä yksi pieni tyttönen, jolle tämä voisi olla omiaan...