Kiirettä pitää, mutta onneksi toisinaan ehtii tehdä käsitöitä ja jopa saada joskus jotain valmiiksi. Blogiin asti ne ei sitten meinaa millään päätyäkään... Instagramista olen viime aikoina innostunut kovasti, sieltä löytää mun nimellä nappituntuman_amria. Instan puolella onkin vilahdellut enemmän sekä keskeneräisiä että valmiita töitä kuin täällä (ja vähän muutakin).

Jotain pientä olen ommellut. Neliskanttisista pussukoista olen saanut joksikin aikaa tarpeekseni, onneksi nyt ei ole yhtään todo-listalla. Vaikka oikein nättihän siitä tuli... Vähän ehkä tekisi kuitenkin mieli tehdä yksi tämmöinen pellavainen vielä itselle projektipussukaksi.

WP_20151009_18_46_32_Pro%5B1%5D.jpg

Yhden KyJy-neuleenkin olen saanut valmiiksi. Tuntuu ihan loputtomalta suolta niiden tikkuaminen, kun pitkään aikaan ei ole valmista tullut. Mutta useampaa työtä olen neuloskellut, joten ehkä jossain vaiheessa niitä alkaa valmistuakin ripeämmässä tahdissa... Vielä on reilu 2kk aikaa.

WP_20151018_10_08_09_Pro%5B1%5D.jpg

Tämä huivi oli kyllä harvinaisen vastenmielinen neulottava. Aloitin sen hetken mielijohteesta yhdellä reissulla, enkä varmaan olisi viitsinyt tehdä loppuun asti, jollei olisi ollut KyJy-työ ja lisäksi lanka, jota ei voi purkaa. Vuosikausia jemmatusta Novitan Kid Mohairista tein kolmiohuivin, vitosen puikoilla ja omasta päästä. Aloitin neulomisen niskasta ja ajattelin, että teen jotain pitsikuviota sen mukaan kun sattuu innostamaan. No, en sitten missään vaiheessa innostunut tekemään mitään monimutkaista, ihan simppelillä mentiin.

Lanka oli inhottavaa neulottavaa, eikä samaan aikaan pystynyt lukemaan tms. Ajattelin, etten saa tätä ikinä valmiiksi, mutta otin sen (juuri siksi) ainoana neuleena mukaan, kun lähdin lasten kanssa syyslomareissulle siskon luo ja mummolaan. Siskon ja äidin kanssa jutustellessa tuli neulottua ja huivi valmistui tänä aamuna. Päätin, että teen sen kokoisen, että saan just sen vaaditun 50g täyteen. Aika pieni tästä tuli, mutta menee kaulan ympäri. Nyt vaan pitää keksiä joku lahjottava, joka pystyy käyttämään mohairia.

IMG_4716.jpg

Huivi

koko: kaulahuivikokoa

lanka: Novita Kid Mohair, 50g

puikot: 5mm pyörö

malli: omasta päästä