Itse koolattu lanka huuteli lankakaapista haluavansa sukiksi. Yritin kovin sulkea siltä korvani, mulla kun olis kesken yhtä ja toista. Mutta sen lankaparan kiljunta kävi niin kovaksi, että se alkoi jo häiritä yöuniakin, joten pakko oli lanka kaivaa kaapista ja alkaa sukanneulontaan. Moinen pahatapainen lanka oli tässä postissa esitelty, alemmassa kuvassa oikeanpuoleinen.

Mun mielestä pätkävärjätyt toimii parhaiten sileässä neulepinnassa, joten sellaista sitten taas oli luvassa. Laitoin raidaksi tummanruskeaa Nallea, ja raidoitin ihan fiiliksen mukaan ilman mitään tiettyä systeemiä. Nätit näistä tuli, nyt vaan mietin et pitäisinkö itselläni, vai lahjoittaisinko jollekin muulle... Olen muuten huomannut sellaisen kummallisen seikan, että tykkään nykyään neuloa sukat kärjestä alkaen. En tiedä miksi, se vaan on jotenkin kivempaa... Usein kätevämpääkin, jos haluaa saada jonkun langan kokonaan käytettyä.

Villasukat

koko: suurin piirtein 36

lanka: Novitan Nalle, itse värjätty ja tumman ruskea. Menekistä en osaa sanoa juuta enkä jaata

puikot: 3mm

malli: ihan perussukka kärjestä alkaen ja vahvistetulla kantapäällä


Päätin myös pitkästä aikaa osallistua vaihtoon, kesähuivivaihto on nyt kyseessä. Vähän hirvittää, et miten ehdin reilussa kuukaudessa neuloa huivin, mutta kyllähän sen ehtii, kun päättää... :)