Oli tarve korille. Siispä virkkaamaan.

En ole aiemmin trikookuteesta virkannut (muusta kuteesta kylläkin), mutta mitäpä sitä suotta mitään ohjeita katselemaan... Antaa mennä vaan. Virkkasin ihan oikeaa ostettua kudetta (ei ollut valkoisia t-paitoja leikattavaksi), Hoooked Spagetti nimeltään. Kahdeksikon koukulla, koska se oli isoin mitä mulla oli.

IMG_2130-normal.jpg

Hyvä tuli. Tosi jämäkkä ja nätti. Vähän turhan iso siihen, mihin tarkoitus oli, mutta kyllä tälle joku paikka löytyy. Seuraava on jo tulossa :)

Reunaan virkkasin kerroksen piilosilmukoita, niistä tuli kiva reunus ja jämäköitti vielä tuota reunaa. En ollut ihan varma, miten toi kude pitäisi "virallisesti" päätellä, mutta mä tein sen ompelemalla. Eli leikkasin kuteen pään parin sentin (?) mittaiseksi ja ompelin huomaamattomasti kiinni. Hyvältä näyttää, eikä pistä silmään.

Nyt jos vielä joku viisaampi kertoisi mulle, onko olemassa joku keino, ettei toi lopetuskohta pistäisi silmään. Siis se kohta reunassa, jossa lopetan virkkaamisen (tai tässä tapauksessa siirryin kiinteistä silmukoista piilosilmukoihin). Ei ehkä millään, toi kude on niin paksua ja kerrokset korkeita, että tuskin sitä saa kovin piiloon. Kuvassa sitä ei huomaa, kun on sopivasti päin otettu kuva. Tää on niitä juttuja, jonka takia olis joskus syytä lukea ihan joku ohje... :)

IMG_2131-normal.jpg

Tää on muuten toinen valmistunut KyJy-työ. Kudetta meni 157g, mutta se ei mene lankalaihikseen, koska en ollut siihen alun perinkään laskenut minkäänlaisia kuteita, sen enempää plussa- kuin miinuspuolellekaan.