Tässä nyt sitten kuvia. Loput laitan myöhemmin, ja lisääkin saa toki toivoa :) Osa kuvista on samoja kuin hipuissa, ja myös tekstit on siis samoja.

275111.jpg
Uskomatonta, mutta totta. Tämä on näkymä keittiön ikkunasta. Meidän asunto on huoneratkaisuiltaan kohtalaisen outo. Toisella reunalla menee pieni makuuhuone, pitkulainen olkkari ja toinen pieni makuuhuone. Toisella reunalla on kapeaa käytävää, joka on jaettu eteiseksi, vessaksi, keittiöksi ja pieneksi varastohuoneeksi. Keittiö on siis noin 2m pituinen pätkä kapeaa käytävää ja sieltä on iso ikkuna olohuoneeseen. Ikkunasta siis näkyy ruokapöytä (kuvaushetkellä mun askartelujen vallassa), kirjahylly ja cd-hyllyt.

275110.jpg
Eteinen. Tää on siis sarjaa pitkulaiset huoneet. Kuvan keskipisteenä on ulko-oven sisäovi. Eteisessä meillä on siis naulakko, pari kaappia (eivät näy kuvassa) ja toisella laidalla kirjahylly ja mun rakas kapiokirstu (tän olis voinut myös nimetä lempiesineeksi). Eteisen muut ovet menee vessaan ja makkariin. Eteisestä on myös oviaukko olkkariin.

275113.jpg275115.jpg
Jääkaapin sisältö. Kuva on otettu viime viikolla, kun Mies oli metsäleirillä, joten ei vastaa ihan todellisuutta. Yleensä meillä on jääkaapissa a) enemmän ruokaa ja b) maitoa, jota rakas aviomieheni juo noin litran päivässä, vähintään. Ylähyllyt näyttää täydeltä, mutta ei ne ole. Kaikki on vaan edessä, jotta ne ei jäätyisi. Jääkaapin lämpötila ei ole tasaisin mahdollinen. Takana kaikki jäätyy, edessä saisi olla kylmempääkin.

275118.jpg275120.jpg
Tässä nyt lempihuonekasvi ja kaunein taulu. Huonekasvi on kaktus, joka on omapäisesti kasvanut itsensä kanssa ympyrän (menee siis itsensä ali) ja muutenkin kasvaa ennen näkemättömän kovaa vauhtia mitä oudoimpiin suuntiin. Ihana kaktus. Kaunein taulu on häälahjaksi mun vanhemmilta saatu, Väinö Rouvisen Lapsuuden muisto.

275121.jpg
Kirjahylly, tämä on siis olkkarissa. Kirjat on vähän vinksallaan, koska niiden suuria lajitovereita on parhaillaan hyötykäytössä painoina (kuten kuvan oikeassa reunassa olevasta tuolista voi havaita). Kirjahyllyjä meillä on vasta kolme. Kirjoja ei koskaan ole liikaa.