Lankalaihista on nyt eletty kaksi kuukautta, ja ajattelin koota tähän vähän osallistujien edistymistä, sen mukaan kun nyt blogeista bongailen. Osallistujia on niin valtavan monta, että kaikkia en samaan postaukseen yritäkään saada mukaan. Eli näitä postauksia tulee lähipäivinä lisää :)

Iittan lähti mukaan tavoitteenaan pudottaa 4 kiloa. Jos blogia oikein tulkitsin, niin tällä hetkellä ollaan vähän plussan puolella, mutta viimeisimmäksi on kuitenkin tullut puoli kiloa miinusta, eli eiköhän se siitä! Emmi, Anii ja Soile lähtivät puolta kiloa pudottamaan. Emmillä on ainakin sukkia valmistunut. Anii on ostanut lankaa, mutta on reilusti sitä käyttänytkin. Tavoite alkaa olla jo lähellä.

Kiloa pudottamaan lähtivät Silmukan saalistaja, Snna K ja Mari-Kaisa. Silmukan saalistajalla on vielä matkaa tavoitteeseen melkein kilo, mutta ihanat sukat on syntynyt! Snna K on ainakin antanut lankaa pois.

Kurkitaanpa sitten vielä kahden kilon pudottajat. Sibra näyttää saaneen neuleita valmiiksi, joten eiköhän laihduttaminenkin etene. Piia on neulonut suloiset lapaset ja laihiksen tavoite on saavutettu, nyt vaan pitää loppuvuosi pysyä siinä :)  Ddargas on melkein puoli kiloa miinuksella, eli hyvässä vauhdissa.  McBurgerouskin on ahkeroinut ja edennyt jo melkein puoliväliinAloitteleva Kotirouva on myös hienosti jo puoli kiloa miinuksen puolella.

No niin. Nyt meen iltapalalle ja sacherkakkua täyttämään. Jatketaan lankalaihistarkastelua lisää myöhemmin :)