No niin, tässä nyt sitten kaikki loput joulukalenterin luukut esittelyssä.

Luukusta nro 15 tuli toinen asustelahjakortti. Tämä oli ihana yllätys, koska olin kovasti kahden vaiheilla, mitä sillä ekalla lahjakortilla toivoisin. Nyt tulikin tilaisuus toivoa molemmat vaihtoehdot!

IMG_3268.jpg

Luukusta nro 16 tuli helmiä askarteluun. Ehdottomasti on näille käyttöä!

IMG_3267.jpg

Luukusta nro 17 tuli lankaa. Tosi ihanan tuntuista lankaa tuo Cotton light, pitää ihan miettiä, mitä siitä tekisin.

Tässä vaiheessa totesin, että nyt on kyllä tän vuoden osalta auttamatta lankalaihiksessa peli menetetty, mutta ei se mitään. Nää on niin kivoja :)

Luukusta nro 18 tuli ohje piirakkaan, jota aion kokeilla joko välipäivinä tai sitten viimeistään loppiaispiirakaksi.

IMG_3270.jpg

Luukusta nro 19 tuli askartelukukkia. Pistin nyt ensi alkuun nämä söpöset lapsilta piiloon... :)

Luukusta nro 20 tuli nuppineuloja. Niitä kyllä tarvii aina, musta tuntuu, että multa on nuppineulat aina vähissä.

IMG_3288.jpg

Luukusta 21 ilmestyi kool aideja. Toi vasemmanpuoleinen on mulle uusi sävy (tai siis maku, jos ihan tarkkoja ollaan).

IMG_3289.jpg

Luukusta 22 tuli Heijastus-lankaa. Täytyy sanoa, että olin melko mykistynyt tämän luukun avattuani. Olen pitkin syksyä himoinnut heijastavaa lankaa, mutta lankalaihiksen takia olen sinnitellyt ostamatta (suunnitelmissa oli toki heti ensi vuoden alettua suunnata ostoksille...). Tää tuli niin nappiin!

IMG_3290.jpg

Luukku 23 tuli erikseen postissa. Kun avasin paksua postikuorta, katsoin ensin, että oon saanut kuorellisen karkkia (mikä ei sekään olisi huono asia). Sieltä karkkien seasta pilkisti kuitenkin lankakerä. Aivan ihanat värit! Luonnossa vielä ihanammat kuin kuvassa. Taas ei malttaisi odottaa, että pääsee neulomaan tätä!

IMG_3291.jpg

Mitkä värit! Ja kun olin saanut kaikki jouluvalmistelut hoidettua ja joulukoristeet laitettua, päätin aloittaa joulunvieton ja lopettaa karkkilakon ja istuin napsimaan Julioita. Nam.

Viimeinen luukku oli kirjekuori, ja mietin, että mitä ihmettä siellä mahtaakaan olla. Yllätyin totisesti, kun kuoresta ilmestyi lahjakortti Titityy-lankakauppaan! Ihan mieletön viimeinen luukku, nyt vaan nettikauppaa tutkimaan, että mitä ihanaa sieltä hankkisinkaan... :)

Ihan valtavan iso kiitos vielä Jennille joulukalenterista! Täytyy kyllä sanoa, että ylitti odotukset! Kaikki luukut oli kivoja. Erityisesti ilahduin (yllätys yllätys) langoista ja kivoista ideoista, kuten hyväntekeväisyyshaaste ja asustelahjakortit. Ja lahjakortti lankakauppaan on kai jokaisen neulojan unelmien täyttymys :) Mutta tosiaan jokainen luukku oli mieluisa. Suurkiitokset Jenni!

Olipa kiva joulukalenterivaihto, ensi vuonna uudestaan, eikös niin?