Sain vihdoinkin meidän vauvalle jo jonkin aikaa tekeillä olleen slipoverin valmiiksi. Olen tehnyt täsmälleen samanlaisen (samasta langasta, saman värisen, saman kokoisen) muutama vuosi sitten mun serkulle lahjaksi. Tykkäsin siitä silloin niin paljon, että halusin nyt sitten tehdä omallekin vauvalle, kun sattui lankaakin vielä olemaan jemmassa.

Vauvanvaatteet on kyllä sellaisia, että ne pitäisi neuloa aika nopeaa tahtia, tai sitten tehdä suosiolla paria kokoa liian suuri. Nyt tein pienimmän koon mukaan, ja vaikka alussa näytti ihan valtavan isolta tuo vaate, niin sen valmistuttua totesin, että pitää äkkiä käyttää, kun se vielä mahtuu päälle... Taidan tehdä kesän juhlia silmälläpitäen jonkun toisenlaisen slipoverin vaikka puuvillalangasta poikaselle (jos ehdin...). Nää on jotenkin herttaisen vanhanaikaisia ja virallisia :)

CIMG1252_blogi-normal.jpg

Vauvan slipoveri

koko: 0-3kk

lanka: Novita Bambu, taisi mennä suunnilleen 50g

puikot: 3mm

malli: Moda 2/2007

 

Kuukausikin vaihtui, tässä maaliskuun aikaansaannokset:

  • revontulihuivi anopille valmistui (aloitettu tammikuussa)
  • slipoveri vauvalle (aloitettu helmikuussa)
  • kesken on kaverin vastasyntyneelle tyttövauvalle sukat

Tosi vähän olen ehtinyt tehdä käsitöitä, viime viikkoina melkein kaikki vauvasta vapaa aika on mennyt kastajaisvalmisteluihin (kastajaisia vietettiin meillä maanantaina) ja opiskeluihin (teen opintoja avoimeen yliopistoon lisäpätevyyden toivossa).