Kerroin aiemmin, miten mun omasta päästä virkkailema vauvan bolero meni päin mäntyä. Tai niin luulin. Se oli tuolla keskeneräisten korissa aikansa odottelemassa, ja kun sain kiireellisemmät alta pois, ajattelin virkkailla sen loppuun (puuttui enää osa reunuksesta), jotta saan siitä edes miinusgrammat lankalaihikseen, ja voin antaa kapineen lasten leikkeihin.

Tällainen siitä tuli:

IMG_1330-normal.jpg

Eikö vaan näytäkin oudolta? Liian leveä ja muutenkin kummallinen. Oon tehnyt tuon niin, että virkkasin ensin selkäkappaleen, ja sitten kun se näytti suunnilleen sopivalta, jatkoin sen reunoista etukappaleet jättäen käsille aukot. Eli selkä on virkattu vaakasuuntaan ja etukappaleet pystysuuntaan. Sit vaan reunus, ja se on siinä.

Lupasin tän jo tytöille nukenvaatteeksi, mutta sitten huvikseni puin sen yhden isomman vauvanuken päälle (jonka päälle testaan aina kaikki 60-senttiset vaatteet), ja se näyttikin yllättäen tosi somalta ja sopivalta. Harmi, kun en tajunnut ottaa siitä kuvaa, koska se tosiaan näytti hyvältä! Peruin lupaukseni tytöille, ompelin vaatekappaleeseen kauniin vihreän kukkanapin ja lähetin siskontytölle vihreän mekon kanssa pidettäväksi. Siis mikäli tuo jännittävä tekele sattuu elävän lapsen päälle sopimaan. Muussa tapauksessa vauvanen on saanut ekan nukenvaatteet, vaikkei sillä taida olla vielä nukkeakaan :)

En kyllä yhtään tiedä, oliko tämä nyt sitten vahingossa onnistunut vai kuitenkin pieleen mennyt tapaus. 48 grammaa tuli kumminkin laihikseen miinusta.