Ne ruskeat polvisukat valmistuivat joskus tuossa viime viikon aikana, mut en vaan ole saanut aikaiseksi raporttia tänne... Ajattelin nimittäin kirjoittaa itselleni talteen niiden ohjeen, jotta ei tarvi seuraavalla kerralla sitten miettiä samoja asioita uudestaan. (Miksi ihmeessä en kirjoittanut ylös jo tehdessä? Nyt tarvii ottaa sukka kauniiseen käteen ja laskeskella siitä kerroksia ja muuta.) Sen teen kuitenkin joskus myöhemmin, nyt ei vaan viitsi...

Hermot meinas mennä taas kun omia jalkojaan yritti kuvata. Ei siitä meinaa tulla yhtään mitään, niin kuin voitte kuvista huomata. Odotan kauhulla sitä aikaa, kun maha on niin iso, etten enää näe jalkojani :)
 
1271319.jpg1271320.jpg
 
lanka: Nalle, vähän alle 150g
puikot: 3mm
koko: n.36, pituutta polveen asti
malli: omasta päästä

Molemmissa sukissa siis menee jalan ulkosyrjällä tuollainen yksinkertainen palmikko. Muuten ihan simppelit tehdä, mutta kantapään jälkeen piti vähän laskeskella, et miten saan palmikon siirtymään tuosta jalkapöydän päältä jalan sivulle. Koska en siis halunnut sitä sukan etupuolelle, vaan tosiaan ihan keskelle sivua. Ja noi on siis kärjestä aloitettu. Nätit tuli :)

Yhdet parivuotiaan sukat on myös valmistuneet, mutta niistä ei ole kuvaa. Ja vauvalle on kaikenlaista pientä tulossa, jospa niitä saisin esiteltyä lähiaikoina.