Viikonloppuna askartelin yhdessä isompien lasten kanssa pienimmän nukkuessa päiväuniaan. Tyttöjen oli tarkoitus askarrella ystävänpäiväkortteja, minkä esikoinen A tekikin. Keskimmäinen H päästi luovuutensa valloilleen ja sai aikaan astronauttipyssyn, materiaaleina valokuvat, kartonki, pehmosydämet ja maalarinteippi. Harmi, kun siitä taidonnäytteestä ei ole kuvaa, pyssy nimittäin koki kohtalonsa aika pian (ihan vinkkinä, ehkä pyssyt kannattaa kasata jollain muulla kuin maalarinteipillä, varsinkin jos ne on aika isoja...).

Mä siinä ohessa täydentelin korttivarastoani, joka olikin jo täydennyksen tarpeessa. Mä olen aika laiska paperiaskartelija nykyään. Lähettelen mielelläni kortteja ihan muuten vaan, ja pidän tärkeänä sitä, että muistan kavereiden syntymäpäivät ja vauvauutiset jne. Mutta usein ei viitsisi sitä korttia tehdä itse, toisaalta kaupan kortit maksaa maltaita enkä kovin monista niistä edes pidä. Joten hyvä, että sain nyt aikaiseksi täydennellä varastoa, niin on sitten mitä lähettää tilaisuuden tullen. Tykkään hyvin yksinkertaisista korteista, ja sillä linjalla taas mentiin.

IMG_3477.jpg

Vauvakortteja syntyi monta. Meidän naapuriin syntyi poikavauva joulun alla, ja kun tein sinne korttia, niin painoin samalla noita jalanjälkiä vähän useamman. Nyt vasta sain aikaiseksi tehdä ne korteiksi asti. Noissa on siis kämmensyrjällä painetut pienet jalanjäljet, jotka on kohotarroilla liimattu korttiin, eli vähän irti kortista. Tekstit tehty Dymolla, joka mokoma ei meinannut toimia millään.

IMG_3478.jpg

Lapset innostuivat joulukalenterista tulleista softissydämistä ja liimailivat niitä ystävänpäiväkortteihinsa. Mäkin otin muutaman ja tein pari kihlajais- tms. korttia. Noissa ei ole tekstiä, vaan lisään sen sitten tilaisuuden tullen.

IMG_3479.jpg

Samoin joulukalenterista tulleista kukkasista meidän tytöt oli ihan innoissaan. Mäkin tykästyin näihin ja tein pari synttärikorttia. Vähän harmitti, että kirjoitin jo tekstit, koska näitä nyt olisi voinut käyttää moneen muuhunkin kuin synttärionnitteluihin.

Sitten iloinen uutinen kaikille korujen ystäville! Milania-kaupassa on parhaillaan meneillään ystävänpäivätarjous kaikista korviksista: osta kolmet, maksa kahdet! Nyt todellakin kannattaa mennä ostoksille, tarjous on voimassa ystävänpäivään asti, mutta nopeat syövät hitaat ja tietysti kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jos haluaa vaikka pieniä ystävänpäivälahjoja hankkia. Tarjous koskee tosiaan ihan kaikkia korviksia, eli myös mun Amria kierrätyskorut -kansiosta löytyvät korvikset kuuluu tarjouksen piiriin.

10464172_10204998858124400_4168220720693

Ja vielä toinen syy käydä Milanian sivuilla, nimittäin arvonta! Milaniassa on meneillään ystävänpäiväarvonta, jossa voi voittaa kahdet korvikset. Toiset on mun, toiset Millan tekemät. Onnellinen voittaja voi sitten itse valita, pitääkö molemmat korvisparit itse vai antaako toiset ystävälle :)

10421205_10205003905090571_8244197400897

Menkäähän ostoksille ja osallistumaan arvontaan! :)