Sain Jos sun lysti on -blogin Johannalta mukavan haasteen. Haasteen tarkoituksena olisi ilahduttaa kanssabloggaajia. Haaste on alun perin lähtöisin Tipulassa-blogista ja säännöt ovat seuraavat:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

Oli kiva yllätys tulla haastetuksi, ja tietysti otan haasteen vastaan!

Olisi vaikka kuinka monta kanssabloggaajaa, joita olisi kiva ilahduttaa, mutta päätin kuitenkin tällä kertaa rajata määrän kolmeen. Tässä siis tällä erää haastetut:

Päikkärit-blogin Heidi. Päikkäreitä olen seuraillut jo aika pitkään ja Heidi on yksi niitä ihmisiä, joista tuntuu ihan kuin tuntisin oikeasti, vaikka en ole koskaan tavannutkaan.

Neulojan muistiinpanot-blogin Anne. Olen seuraillut Annen blogia syksystä asti. Vuodenvaihteessa juttelin pikkusiskoni (ei bloggaa) kanssa jotain käsityöblogeista ja kävi ilmi, että siskoni on Annen lapsen kummitäti! Maailma on pieni :)

Ei tullu kässämaikkaa-blogin Paula. Tapasin Paulan viime elokuussa neulenyyttäreillä ja oli kiva saada blogille kasvot, olin Paulan blogia jo jonkin aikaa seurannut. Tykkään blogissa erityisesti siitä, että siellä on esillä monenlaisia käsitöitä eri tekniikoilla tehtynä.

Miten on, arvon naiset, lähdettekö mukaan haasteeseen?

ps. En saanu millään haastekuvaa tänne. Se näkyi kyllä koneella oikein, mutta Vuodatukseen tallennettuna näytti pelkältä mustalta neliöltä. Joten haastetut, jos haluatte kuvan, käykää poimimassa se vaikka tuolta Jos sun lysti on-blogista!