Ystäväni sai kaksostytöt ja tyttösille neuloin lahjaksi pienet neuletakit. Tein takit melkein valmiiksi jo ennen lasten syntymää, joten siksi värit ovat sopivat sekä tytölle että pojalle (veikkasin, että sieltä tulee yksi molempia sortteja).

CIMG2038-normal.jpg

Vauvan villatakit

koko: arviolta n. 60cm?

lanka: Novita Miami, vähän reilu kerä molempia värejä

puikot: 4mm

malli: ihan omasta päästä

Malli on taas kerran omasta päästä. Eipä tuollaiseen perusmallin neuletakkiin kummoisempaa mallia tai ohjetta tarvitsekaan. Nelosen puikoilla oli nopea neuloa. Tein nää hihoja vaille valmiiksi juhannuksena ja tällä viikolla sain lopulta viimeisteltyä. Viimeistely venyi (yllättäen) myöhään yöhön, ja kun halusin seuraavana aamuna saada paketin postiin, niin nappasin häthätää pari kuvaa yöllä. Että taas on kuvien laatu mitä on...

Mulla ei ollut noihin mitään kivoja nappeja valmiiksi, mutta just sopivasti tilasin eläinnappeja (ja vähän ehkä muutakin...) Polinkasta. Ennen nappien laittoa nuo oli jotenkin tosi asialliset perusneuletakit, ehkä jopa vähän tylsät. Mutta tässä nähdään viimeistelyn voima: nappeineen nuo on mun mielestä tosi suloiset pienet neuletakit! Toivottavasti pienet tytöt ehtivät käyttää neuletakkejaan ennen niiden jäämistä pieneksi.

CIMG2037-normal.jpg

näkyisiköhän tässä nuo napit vähän paremmin