Pistäydyin elokuussa esikoisen kanssa Kuulangassa neulomassa. Tai tytär kyllä teki vohvelikangastöitä. Mulla oli ostoslistalla trikookudetta (ja sit oli ihan pakko saada pari kerää Egyptian Cottonia, kun ihastuin siihen Ruisrouheen myötä). Tytär olisi ostanut varmaan puoli kauppaa, kun kaikki langat oli niin ihania, mutta sovittiin sitten, että saa valita itselleen lapaslangan. Punasävyinen Teetee Salla oli tyttären valinta.

IMG_2679-normal.jpg

Lapaset ovat nyt valmiit. Itseäni ei tuo raidoitus sytytä kyllä yhtään (ja tylsästä langasta on tylsä neuloa!), mutta lapsen lapaset valmistuu onneksi nopeasti, ja nää on tyttärelle kovasti mieleen.

IMG_2683-normal.jpg

Lanka oli kyllä ihan mukava neuloa, sellainen peruslanka. Mikäpä siinä oli tikutella eteenpäin. Yksi kerä riitti just tarkalleen näihin 6-vuotiaan lapasiin, joten tätä on mulla nyt toinen kerä sitten jemmassa. Jotain kai siitäkin pitää joskus keksiä, tai sitten laitan hyvän kiertämään :) Tai voisi kokeilla yhdistää yksiväriseen. Tosiaan Salla oli lankana kyllä ok neulottava, katsotaan nyt sitten miten kestää.

 

IMG_2676-normal.jpg

Lapaset

koko: 6-vuotiaalle

lanka: Teetee Salla, 50g

puikot: 3,5mm

malli: perus peukalokiilallinen