Sain valmiiksi villapuseron itselleni. Tein puseron hihat 2014 vuodenvaihteessa, eli 2 vuotta sitten. Takakappaleen inspiroiduin neulomaan vuosi sitten vuodenvaihteessa. Nyt joulun jälkeen ajattelin, että voisi olla etukappaleen neulonnan aika...

Olin ihan varma, että viimeistelyn jää vuoden päähän, mutta niin vaan sain aikaiseksi ommella saumat. Sen jälkeen olikin hyvä todeta, että käsiala on löystynyt huomattavasti, ja takakappale oli kyllä sopivan kokoinen, mutta etukappale aivan liian iso. Pusero on siis alusta loppuun omasta päästä tehty, en katsonut edes osviittaa mistään ohjeesta.

No, kaventaminen sujui ompelukoneella varsin sutjakkaasti, joten mitäpä tuosta. Vähän aikaa mietiskelin (ja instagramissakin apua kyselin), mitä tehdä kauluksen suhteen. Olin alun perin ajatellut joko isoa poolokaulusta, tai sitten sellaista "lötköä poolokaulusta", siis tiedättekö, mikä valuu reilusti alas. Mutta sitten ne ei kumminkaan tuntuneet kivalta ajatukselta.

WP_20160110_09_58_06_Pro.jpg

Päädyin tekemään ihan vaan muutaman kerroksen joustinta. Hyvä tuli. Sitten odottelin pari viikkoa (käytin kyllä puseroa tässä välissäkin), että mies sattuisi olemaan kotona valoisaan aikaan, ja voitais ottaa puserosta kunnon kuva. No kannattipa sekin sitten... Vaikka eipä nää sisällä itse napsitut kuvat taida olla sen parempia...

IMG_5142.jpg

Kuvasta huolimatta uskokaa pois, että pusero on oikein hyvä ja kiva ja nätti. Hihojen pituutta vähän vielä mietin, voi olla, että neulon niihin pari senttiä lisää joustinta, niin on parempi käyttömukavuus. Tykkään kuitenkin mieluummin vähän reiluista kuin lyhyistä hihoista. Nyt ne yltää nippa nappa ranteeseen.

Hyvä mieli tuli myös siitä, että sain UFOn pois kaapista pyörimästä. Miinusta laihikseen tuli tämän myötä 258g (eipä kyllä paljon paina!). Ekat plussagrammatkin tälle vuodelle on jo tullut: voitin nimittäin Pinterest-haasteen arvonnasta vyyhdillisen (100g) Vuorelman Vetoa ja nipun bambuisia sukkapuikkoja. Täytyy myöntää, etten ole Vetoa aiemmin neulonut, joten tosi kiva päästä kokeilemaan.

IMG_5141.jpg

Ja ai niin, sain arvottua viime vuoden lankalaihiksessa onnistuneiden kesken pienen yllätyksen. Postia on nyt lähdössä SeijaP:lle. Tänä vuonna ei ole lankaa :)

IMG_5144.jpg

Villapusero

koko: xs

lanka: Drops <3 You #2, 258g

puikot: 5mm

malli: peruspusero, omasta päästä