Piti ruveta tekemään puseroa, muttamutta, eipä ollut sopivan kokoista pyöröpuikkoa. Ja tämä vakava puute luonnollisesti huomattiin illalla kun oli ihan pakko saada jotain neulottavaa ja kaupat olivat kiinni (ja mikään keskeneräisyyksistä ei kiinnostanut...). Kaivelin varastoistani punaiset Nallen jämäkerät, 4 kpl, ja ajattelin katsoa millaiset sukat niistä saan aikaan. Luulin, ettei lanka riittäisi varsiin lainkaan, mutta riittipä se, ihan kunnon varsiin. Tämmöiset niistä tuli:
 
1001974.jpg
1001975.jpg
 
Kivat. Lankana oli siis Nalle, nuo vaaleammat on itse koolattuja, ja sitten on yksi pätkävärjätty Nalle ja lopuksi viininpunainen. Pienet kerät oli jokaista jäljellä, ja ihan viimeistä metriä myöten sain kaikki käytettyä. Sukat on kärjestä aloitettu, peruskantapäällä (en edes vahvistanut tällä kertaa), ja raidoitukset on tehty fiiliksen mukaan.

Vähän on vielä auki, mitä näillä teen. Tekisi mieli pitää ne itse, mutta kun mulla on jo ihan liikaakin villasukkia, niin annan nää joko lahjaksi jolle kulle tai sitten keräykseen.