Toissajouluksi tein kaksi joulukalenteria, toisen joulukalenterivaihtoon ja toisen ystävälle. Molempiin kalentereihin laitoin neulelahjakortin. Molemmat lahjakortit palautuivat mulle vasta loppuvuodesta. Ystävä toivoi lahjakortissaan ruskeita palmikkolapasia, joten sellaiset sitten puikoille. Langaksi toivottiin lämmintä, muttei kutittavaa. Syyslomareissulla kävin Titityyssä ja ostin sieltä Lanettia, jonka tiedän täyttävän nuo molemmat kriteerit erinomaisesti. (Uskomatonta, että mun lankajemmoista ei tosiaan löytynyt sopivaa lankaa!)

IMG_6748.jpg

Lapaset on taas vaihteeksi omasta päästä neulottu. Tykästyin näihin niin kovasti, että ajattelin tehdä samanlaiset itsellekin. Tosin nähtäväksi jää, ehdinkö ihan lähivuosina sitä aietta toteuttaa, kun mulla noita suunnitelmia riittää enemmän kuin aikaa niiden toteuttamiseen...

IMG_6735.jpg

Lapasten kämmenpuoli on sileää neuletta ja selkäpuolella on kaksi vastakkaisiin suuntiin kiertävää neljän silmukan palmikkoa ja niiden keskellä kahdeksan silmukan palmikko. Peukalolle on tehty ihan perinteinen peukalokiila. Nopeat ja helpot neulottavat oli, ainoastaan vähän meni aikaa siihen, että sain lapasista keskenään samanlaiset, kun en tietenkään ainuttakaan muistiinpanoa tehnyt matkan varrella (tässä kohtaa onkin hyvä miettiä, miten saisin niistä mahdollisista omistakin lapasista samanlaiset... Hah.)

IMG_6743.jpg

Kaikeksi onneksi ystävä tykkäsi näistä myös :)