Salainen neuleystävä on siis tällä erää minun osaltani puoliksi ohi. Paketit on lähetelty ja olen myös paljastanut itseni Kaisalle. En sen enempää selosta lähettämiäni paketteja, niistä voi kukin lukea Kaisan blogissa, mutta esittelen kuitenkin itse tehdyt yllätykset.
 
614145.jpg614146.jpg

Tämmöiset palmikkosukat ja -lapaset lähetin Kaisalle maaliskuussa. Neuloin ne kool aideilla värjäämästäni langasta. Sukista tuli aika jännät. Toiseen tuli pienempää ja toiseen isompaa raitaa. :) Kaisalle oli helppo neuloa, koska sekä kädet että jalat oli aika lähellä mun kokoa.

Ja sitten nyt viimeisessä paketissa on (yllätys yllätys) itse tehty kirja:
 
614148.jpg
 
Kirja on kokoa A6 poikittain. Kansipaperi on kehitysmaakaupasta ostettua, mulperipaperin oloista mutta en tiedä tarkalleen mitä se on. Kansia liimaillessa huomasin, että kun paperi kostuu, niin se tuoksuu vihreältä teeltä. Jännää :) Halusin jättää kirjan aika yksinkertaiseksi, joten piirtelin vaan kanteen kukkasia ja kirjoitin nimen. Sivut tällä kertaa ihan tavallista valkoista paperia.

Aika vähän tuli kuitenkaan itse tehtyä, mutta hyvä, että edes jotain. Kaisan salaisena ystävänä oli tosi mukava olla. :)

(Jos oma salainen ystäväni lukee tätä huolissaan, niin ei hätää. Viimeinen paketti on postissa odottelemassa, en vaan pääse itse sitä hakemaan kun olin viime viikon ja taas ensi viikon pois kotoa. Mutta Mies käy sen noutamassa ja raportoin siitä ensi viikon lopulla sitten, kunhan näen mitä paketista paljastuu ja kuka on kaiken takana)