Salainen neuleystäväni paljasti tänään itsensä. Hiukan myöhässä, mutta ei se mitään. Sainpahan jännittää vähän pidempään kuin muut :) Ystäväni oli Maria, jonka kaikki paketit oli suorastaan parempia kuin mitä olisin itse itselleni keksinyt. Suurensuuret kiitokset Marialle! Ja tietysti Kristelille myös emännöinnistä paljon kiitoksia. Marian viimeisessä paketissa oli kirja, Koristeelliset ristipistot, joka on kyllä kuin minua varten tehty ristipistokirja. Kirjassa on monta kaunista pientö ristipistomallia, joita voi käyttää erilaisissa koristeluissa. Mahtava kirja, itse pidän erityisesti juuri siitä, että kaikki mallit ovat pieniä, koska en ikinä jaksa mitään kovin suurta pistellä, vaan just pieniä koristeita sinne tänne. En muista tätä kirjaa koskaan ennen nähneeni, mutta nytpä se on minulla hyllyssä :)

Itse lähettelin paketteja Anulle ja itsenikin paljastin jo reilu viikko sitten. Viimeisessä paketissa oli mm. tällainen:
 
288145.jpg
 
(kuva näyttäisi varmaan paremmalta toisin päin, mutta en jaksa ruveta vekslaamaan). Se on siis Roosa-huivi, jolla leveyttä on, öö, aika paljon ja korkeutta tuollainen kahdeksisenkymmentä senttiä (koskapa ulottuu patjan reunasta toiseen).

Juuri mitään ei ole viime aikoina valmistunut, ja sekin vähä mitä on, on salaista. Eikä mitään taida ennen joulua valmistuakaan, paitsi ne salaiset toivottavasti. Sen verran kiirettä pitelee viimeisten koulujuttujen kanssa, että hyvä on jos ehdin edes ne saada ajoissa, käsitöistä puhumattakaan. No, joulun jälkeen sitten.