Arvonta on nyt siis virallisesti suoritettu. Arvontaa vaikeutti se, että tärkeimmät arvontaelimeni, vasen käsi ja oikea silmä eivät voineet osallistua arpomiseen. Vasen käsi oli lääkkeiden vaikutuksen alaisena (siinä on ihottumaa, jota on pitänyt rasvata), joten en voinut luottaa sen puolueettomuuteen. Oikea silmäni puolestaan sai shampoota päälleen (kuka käski mennä kurkkimaan shampoopulloon samalla kun sulkee sen) ja tuli melkoisen kipeäksi, joten vapautin sen työtehtävistä. Päätin kuitenkin suorittaa arvonnan, sillä voin luottaa oikean käteni ja vasemman silmäni puolueettomuuteen ja toimintakykyyn.

Suoritin arvonnan seuraavasti: Leikkasin paperista kommentteja vastaavan määrän lappuja ja numeroin ne. Laitoin laput kylpytakkini taskuun (siitä syystä, että kylpytakki sattui olemaan päälläni ja siinä on suuret taskut) ja sekoitin niitä oikealla kädelläni. Vannotin luonnollisesti kylpytakkia ja etenkin sen oikeanpuoleista taskua olemaan puolueeton. Nostin oikealla kädelläni yhden lapuista ja vasen silmäni tarkisti siinä lukevan numeron. Tämän jälkeen aivoni antoivat oman panoksensa arvonnan suorittamiseen laskemalla numeroa vastaavan kommentin.

Ja voittaja on... (rumpujen pärinää ja yleistä odotusta) ... PUPUTSI. Onneksi olkoon!

Arvonnan tuloksesta voi halutessaan valittaa seuraaville henkilöille: ystävät, naapurit ja perheenjäsenet. Elämä on epäreilua, sori vaan kaikki ei-voittaneet.