Muutamien kuukausien ajan jatkunut neulomisvimma hävisi kuin tuhka tuuleen. Yksi fifi2 on kesken, se pitäisi tehdä kuukauden sisällä valmiiksi. Ei kiirettä siis. Nyt olen parin päivän ajan vääntänyt helmikoruja, viidet korvikset ja puolitoista kaulakorua on tullut parina iltana valmiiksi. En vaan ole saanut niistä kameralla järkeviä kuvia. Harmi sinänsä, koska korut on aika kivoja.

Paitsi mieheni kommentit olivat pitkä hiljaisuus, kumma katse ja tokaisu "kai sä annat noita lahjoiksikin". Joo, kahdet korvikset tein itselle, loput menee lahjalaatikkoon. Tuo mies on muuten ihan ihana, mutta ei se oikein näistä mun näpräilyistä ymmärrä.

Tänään se oli sitä mieltä, että hirvensarvet seinällä olis hienompi juttu kuin mun paperimassasta tekemä kippo, jossa säilytän teepusseja. SIIS MITÄ?

Niitä hirvensarvia meille ei nimittäin tule. Kipoissa on sentään se kätevä ominaisuus, että ne saa aina kaappiin piiloon. Hirvensarvet sen sijaan on isot, rumat ja epäkäytännölliset eikä sovi meidän sisustukseen. Lupasin miehelle, että jos joskus meillä on niin iso talo, että Mies saa sieltä oman biljardihuoneen, niin sen biljardihuoneen seinät saa sitten ripustaa vaikka täyteen hirvensarvia. 

Ei ole luultavaa, että sellaista taloa koskaan tulisi, koska me ei edes lotota. :)