Ihan oikeasti, nämä pussukat ovat viimeiset vähään aikaan! :)

Olen ollut vähän saamaton viime aikoina. Tai en kaikissa asioissa, mutta ihmisten lahjomisessa. Yhden ystäväpariskunnan molemmat puoliskot viettivät synttäreitään vuodenvaihteen molemmin puolin, ja mä halusin heille jotkut pienet synttärilahjat tehdä, tärkeitä ihmisiä kun ovat meille. No, ystävien synttärit tulivat ja menivät, ja mä vaan ilmoitin lahjan saapuvan "joskus".

Jo joulukalenterivaihdossa saamaani kalenteria availlessa ajattelin, että haluan sitten joulun jälkeen muistaa minulle kalenterin tehnyttä Jenniä jotenkin, oli nimittäin nähnyt niin paljon vaivaa kalenterin kanssa! No, joulu meni ja uusi vuosi ja muistaminen vaan jäi...

Pari viikkoa sitten otin itseäni niskasta kiinni ja tein tarvittavat lahjat valmiiksi. Mutta meni siinä sitten vielä reilu viikko, että sain aikaiseksi paketoida ne ja viedä postiin. Hyvä, että edes nyt, kohta ne olis olleet niin myöhässä, ettei enää olisi kehdannut :)

Mutta asiaan! Ystäväpariskunnan toinen puolisko sai jääkaappimagneetteja (niistä ei ole nyt kuvaa). Tälle ystävälle olen vuosien varrella askarrellut jääkaappimagneetteja melkoisen monta, kohta alkaa varmaan riittää... Pariskunnan kauniimpi osapuoli sai -yllätys yllätys, mitäpä muutakaan, kuin- pussukan. Tuo on aika pieni. Mulla ei ole enää mittoja tallessa, mutta muistelen, että olis suunnilleen kokoa 6*6*12cm. Tykkään itse ihan hirveästi tuosta kankaasta (pieni parin euron pala Eurokankaan verhokangasjämistä), toivottavasti lahjan saaja pitää myös :)

 

IMG_3436.jpg

Vuoriksi yhdistin tällaista oikein lämpimän oranssia puuvillakangasta.

IMG_3438.jpg

Jennillekin halusin tehdä jotain itse, ja päädyin taas pussukkaa ompelemaan. Tämä taas on puolestaan aika iso; leveä, mutta matala. Halusin tehdä sen kokoisen pussukan, että menisi projektipussukkana, vaikka eihän tuohon nyt ihan Jennin kesken oleva huppari mahdu, mutta joku hiukan pienempi neule kyllä. Vaikka toki tämäkin pussukka sopii hyvin muuhunkin käyttöön. Kantolenkin olen itse havainnut projektipussukoissa käteväksi. Päälliskangas oli Eurokankaasta lasten kankaita (ajattelin tehdä siitä meille lastenhuoneeseen kapan, mutta ei meidän muksuille kelvannut). Vuorina oli samaa kangasta kuin tässä pikku mekossa.

IMG_3440.jpg

Jennin pakettiin sujahti myös pari kerää Teeteen Helmi-lankaa. Mua vähän harmitti, kun vasta lankakaupassa hoksasin, että olisin voinut kaivaa esiin Jennin joulukalenterivaihto-ilmoittautumisen ja luntata, mistä väreistä hän pitää. No, se oli siinä vaiheessa myöhäistä. Mutta tuosta Helmi-langasta olen tykännyt, ja sitten muistelin, että joskus ainakin on blogissa jotain vihreitä neuleita näkynyt, joten ehkäpä se ei ainakaan inhokkilankaa ole :) Mukaan ostin vielä muutaman made with love-merkin.

IMG_3443.jpg

Viimeinen postipoikaa työllistänyt paketti oli tietysti viime vuonna lankalaihiksessa tavoitteeseen päässeiden kesken arvottu pieni yllätys. Oletan, että se on jo perille päässyt, kun kerran muutkin paketit. Eli Osakaiselle meni neljä kerää Dropsin Paris recycled denim -lankaa, johon itse ihastuin ennen kaikkea siksi, että se on tosiaan kierrätetty farkuista (tai farkkukankaasta, en tiedä). Toivottavasti Osakainen keksii näistä jotain kivaa neulottavaa :)

IMG_3427.jpg

Kyllä täällä neulottukin on, en vaan ole jaksanut kuvata... Ehkä lähipäivinä?