Haastekuukausi lähenee loppuaan, ja kun aloitin kuukauden keskeneräisten esittelyllä, niin ajattelin, että nyt voisi olla hyvä hetki katsoa, miltä keskeneräisten tilanne näyttää. Huomenna sitten jotain yhteenvetoa tästä kuusta.

Tässä kuussa neuleista on valmistunut vauvan pusero ja tyttären lapaset.

Keskeneräisten tilanne näyttää nyt tältä:

IMG_0830%5B1%5D-normal.jpg

Jo alkukuusta kesken olleet sukat ovat edistyneet mukavasti. Nämä olisivat jo valmistuneet, ellei olisi tullut vähän kiireellisempänä hommana vauvan neuletakki. Se on tuo pienempi valkoinen tuossa. Neuletakki onkin edistynyt ihan mukavasti siihen nähden, minkä verran olen ehtinyt neuloa. Tuo neuletakki on nyt käsitöiden ehdoton ykkönen, sillä kun on vähän kiire. Samoin jo kuun alussa kesken ollut puseron takakappale on edistynyt jonkin verran. Sitä olen neulonut muutamana iltana miehen kanssa telkkaria katsellessa. Tuo vaaleanpunainen on vauvan peiton alku, jota alkukuussa suunnittelin. Tällä ei ole mikään kiire, koska käyttäjää ei ole tiedossa. Kunhan vaan teki mieli aloittaa jotain tuosta langasta. Eli tätä neulon, jos ja kun ei ole mitään tärkeämpää.

Sellaista. Vaikka lankalaihis onkin edistynyt valmiiden töiden kautta vain vähän, niin on tuossa sentään grammoja ja metrejä kulutettu :)