Huomasin viime kuussa kangaskaupassa käydessäni, että viereisen tyhjän liiketilan ikkunassa oli lappu: Tähän avataan kesäkuussa lankakauppa.

Aivan mahtava uutinen! Myöhemmin lappuun tarkentui avajaispäivämäärä, joka oli pari viikkoa sitten. Mä kumminkin erinäisistä syistä pääsin uudessa kaupassa käymään vasta tänään. Olin menossa kangaskaupasta hakemaan ompelulankaa ja muutamaa nappia ("ja mitä muuta nyt sattuu löytymään") ja ajattelin samalla käydä katsastamassa uuden lankakaupan.

IMG_1846-normal.jpg

Sieltä Riksun Eurokankaan vierestä (Hämeenkatu 48 on tarkka osoite) löytyy siis Kuulanka. Aivan mahtavaa, että on kangaskauppa ja lankakauppa vierekkäin! Enää ei puutu kuin askartelukauppa siitä vierestä :)

Sain luvan ottaa muutaman kuvan myös kaupan sisältä.

IMG_1840-normal.jpg

Lankaahan siellä on, hyllyn täydeltä! Kuulangassa myydään siis Teeteen lankoja ja sit oli jotain muitakin, Sublimea ainakin (eiks se ole jotenkin yhteydessä Teeteehen?). Tietysti kun on pieni ja vastasyntynyt kauppa, niin valikoima ei ole huikean suuri, mutta kyllä tuolla monenlaista oli, ja kuten kuvasta näkyy, väreissä löytyy!

IMG_1842-normal.jpg

Pitkän pöydän äärellä voi selailla neulelehtiä ideoita etsien tai istahtaa hetkeksi neulomaan. Juttelin hetken omistajan kanssa (voi nolous, kun en tullut kysyneeksi nimeä!), ja kuulemma aikomus olisi järjestää lauantaisin neuletapaamisia tms. Mahtavaa, mä ainakin tulen paikalle, jos vaan pääsen!

IMG_1843-normal.jpg

Kuulangassa myydään lankojen lisäksi myös jonkin verran helmiä ja korutarvikkeita sekä pieniä lahjatavaroita (ainakin saippuoita ja keittiöpyyhkeitä muistaakseni) ja kortteja.

IMG_1844-normal.jpg

Ihanan kodikas pieni kauppa oli, räsymattoja lattialla ja kaikkea. Suosittelen ehdottomasti kaikkia Riksun suunnalla pyöriviä käymään! Toivottavasti Kuulanka pääsee hyvin vauhtiin ja pysyy pystyssä vielä pitkään!

Kuulanka löytyy myös facebookista ja ilmeisesti nettisivut on tulossa osoitteeseen www.kuulanka.fi. Kuulanka on avoinna ti, ke ja pe klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15. Ma, to ja su on suljettu.

Ja mitä mä sitten ostin? En paljoa, pidin pintani :) Mutta jotain oli ihan pakko:

IMG_1848-normal.jpg

Kaksi kerää Sublime egyptian cotton dk -lankaa. Oli niin kiva väri :) Ja viisi pientä "made with love"-riipusta, joita ajattelin laittaa pariin valmistuvaan työhön. Kuvassa on lankojen alla kangaskaupan saalista, mutta siitä toiste :)

ps. Ennen kuin kukaan ehtii muuta epäillä, niin tiedoksi, että tein tämän postauksen täysin omasta halusta ja omasta aloitteestani, hyötymättä muuta kuin hyvän mielen. ;)