Tammikuu takana, mitä kuuluu lankalaihikselle?

No, mähän tiesinkin, että alku tulee olemaan plussavoittoista, kun olin saanut niitä lankalahjakorrtteja joululahjaksi.

IMG_3409.jpg

Jenniltä saadulla lahjakortilla (ja pienellä määrällä omaa rahaa) tuli tällaiset ihanuudet Titityystä: Zauberball (jota olen himoinnut jo pitkään!) ja Louhittaren luolan Pohjan akka (jota myös olen himoinnut).

IMG_3431.jpg

Mieheltä saadulla lahjakortilla tuli Tapion kaupasta tällainen läjä. No, noista olenkin nuo Lumiot (keltainen ja punainen kerä) jo neulonut pipoiksi, ja Paris-langat lähti arvontavoittona Osakaiselle. Ja Delightistakin on osa jo neulottu. Mutta sitten siellä on Fluormaniaa ja muutama kerä Fabelin perusvärejä.

Olen neulonutkin. Heijastinpipoja, joihin meni yhteensä reilusti yli 300g lankaa, ja sukkia reilulla 100 grammalla (plus tietysti kaikenlaista on kesken). Mutta sitten erehdyin Prismassa kävelemään lankahyllyn ohi, ja oi voi! Nallessa oli aivan ihania murrettuja värejä! Just mua! Ostin sinapinkeltaisen ja ruskean. Pari päivää myöhemmin Tarjoustalossa oli Nallet tarjouksessa, ja menin sitten ostamaan kolme kerää lisää (kanervanvärinen, vihreä, sininen), kun ne oli jääneet vähän kaivelemaan. En kyllä näitä ostoksia kadu, koska Novitalla on tapana vaihtaa värejä vähän väliä, enkä tiedä kuinka kauan noin täydellisen värisiä Nalleja saa.

Mutta silti. Kaksi lankapakettia postista ja puoli kiloa Nalleja teki lankalaihiksen alulle sen, että nyt ollaan 1003g plussalla. Aika kehno alku tän vuoden laihistelulle. Tosin tiesinkin että lahjakorttien ansiosta alku tulee olemaan kehno :) Ja siis niin ihania lahjoja on noi lankalahjakortit, että siinä ei paljon yhtä lankalaihista surra :) Nyt sitten vois yrittää loput 11 kuukautta tsempata ja käyttää niitä lankoja huomattavasti enemmän kuin ostaa!

Mites muilla on lähtenyt tämän vuoden laihduttelu käyntiin?