... joten mun pitäisi teoriassa olla lankalaihiksessa puoli kiloa miinuksella. En ole. Totaalinen neuleplääh vaivaa edelleen (vaikka aion kyllä kohta aloittaa nopan antaman neuleen). Vähän sain maaliskuussa neuloskeltua, mutta enimmäkseen en valmiiksi asti. Ainut valmistunut työ oli lapaset tyttärelle.

IMG_3778.jpg

Esikoinen toivoi joulukalenterista tulleesta Janne Space -langasta lapasia. Tein työtä käskettyä. Yksi 50g kerä meni tismalleen.

 

Miinukselle sentään pääsin, kun poistelin varastosta muutaman kerän myyntiin. Nyt lukema on -72g. Kyllä se tästä :)

Se hyöty neulepläähistä, ja oikeastaan minkäänlaisten kunnon käsitöiden huvittamattomuudesta on ollut, että olen saanut jonkin verran korjausompeluja tehtyä. Usein mulla on hirveä into tehdä kaikkea uutta, ja parsimista, pienentämistä, nappien vaihtoa yms. odottelevat vaatteet kasaantuvat pinoon ja unohtuvat sinne. Jospa nyt, kun käsityöt innostavat vähemmän, saisin korjattavien pinon kokonaan hoideltua...

IMG_3779.jpg

Nuorimmaisen housuista oli polvet puhki. Leikkasin paikkapalat vanhoista ohuista farkuista, ompelin käsin pykäpistoilla muliinilangalla ja housut ovat taas kuin uudet. Paitsi että kivemmat kuin uutena :)