KyJy-työt tulikin jo esiteltyä, mutta mullahan oli täksi syksyksi muutama muukin projekti. Pinterest-haasteen kaikki kymmenen erilaista työtä sain ajallaan tehdyksi, joskin valitsin useimmiten tosi nopeita ja helppoja hommia. Niistä en ole jaksanut laittaa kuvia muuta kuin haasteen facebook-ryhmään.

Sittenhän mä osallistuin kahteen vaihtoon, Salaiseen Käsityöystävään ja joulukalenterivaihtoon. Molempien vaihtojen tuloksia olen esitellyt pääasiassa blogin facebook-sivulla ja instagramissa, mutta joku sananen nyt niistä vielä täällä blogissakin.

Salainen käsityöystäväni oli Käsityökommelluksia-blogin Sirithee. Oikein kivoja paketteja sain pitkin syksyä, yhdestä tosin en enää löytänyt yhtään kuvaa...

IMG_4577.jpgIMG_4721.jpgWP_20151210_15_14_03_Pro.jpg

Erityisesti olen ihastunut tuohon viimeisen paketin lankaan, se on Handun merinosilkkiä ja jos lanka ikinä voi keväthangilta näyttää, niin tämä näyttää juurikin siltä. Hennon vaaleansinistä ja valkoista ja seassa pientä kimallusta. Kuva ei anna oikeutta ollenkaan. Aivan ihana lanka! Jonkun huivin aion siitä neuloa, kun vaan keksisin, että minkä. Haluaisin tehdä kapean mutta pitkän pitsihuivin. Saa vinkata, jos tulee mieleen joku ihana malli, johon keväthankilanka sopisi :)

Joulukalenterivaihto oli taas kerran erinomaisen onnistunut. Joulukalenterin lähetin Omin pikku kätösin -blogin Heidille ja kalenterin sain Operaatio Lankakerä -blogin Anulta. Aivan ihanan kalenterin sain, jokaisesta luukusta pidin tosi paljon. Blogin Facebook-sivulla luukut on esitelty, mutta tässä nyt vielä muutama kuva sekalaisessa järjestyksessä.

IMG_4898.jpg

Ensimmäisen viikon luukut yhteiskuvassa. Ihanan kekseliäitä luukkuja, esim. vanhoja nappeja (ihania!!!), lankaa (jo puikoilla), Satakunta-pelikortit (parini oli satakuntalainen), käsityölehtiä...

WP_20151213_09_32_00_Pro.jpg

Erilaisia korutarvikkeita ja helmiä tuli useammastakin luukusta. Tässä yhden luukun sisältö.

WP_20151220_06_38_19_Pro.jpg

Herkkuja tuli myös useammasta luukusdta. Herkut syötiin.

WP_20151218_22_16_26_Pro.jpg

Mieletön aarre, vanha koulun käsityökirja!

IMG_4909.jpg

Jännittävää lankaa. Sormet syyhyää tästäkin jotain kokeilla.

WP_20151224_08_00_03_Pro%5B1%5D.jpg

Viimeisestä luukusta tuli Arne ja Carlos -Regiaa. Tämänkin aion ottaa lähiaikoina käsittelyyn, kiinnostaa kovasti nähdä, millainen sukka tästä tulee.

Elämäni kaunein heijastin tuli toisesta kalenterista, jonka ystäväni teki mulle. Siinäkin kalenterissa oli 24 ihanaa luukkua, mutta niitä en ole missään esitellyt. Kuva on huono, mutta heijastin ihana. Näitä voinee kysellä Milania-kaupasta.

Tosi onnistunut joulukalenterivaihto oli. Ensi vuonna taas uudestaan?